Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 620604282

Copa 620604282 Información oficial sobre el partido 620604282 en Hattrick

10.01.2018 12:45:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 9 Alonsomania Alineación oficial del equipo 'Alonsomania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 9 Alonsomania Alineación oficial del equipo 'Alonsomania' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

Alonsomania

Goles Goles

 • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Alonsomania va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 11. Pablo Celayeta va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
 • 182 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Manuel Inturia va aprofitar un error defensiu al minut 12, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Alonsomania.
 • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Martin Ruud de Alonsomania va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 25. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
 • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 42 minuts de joc, Manuel Inturia, corrent com un esperitat, superà primer Bertrán Cuquejo per velocitat, i després el porter posant el 0 - 4 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
 • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en 郝 (Hao) 慈柏 (Cibo) de Alonsomania l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 44 de partit.
 • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Manuel Inturia va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 50, i va fer pujar el 0 - 6 per a Alonsomania.
 • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Erasmo Julve va augmentar l'avantatge de Alonsomania a 0 - 7 amb un xut ras arran de pal.
 • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Alonsomania per augmentar la diferència al marcador a 0 - 8 al minut 75. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Bautista Ternero. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
 • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al 83 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Alonsomania augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Bautista Ternero es rifés el porter i marqués el 0 - 9.

Ocasiones Ocasiones

 • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Bertrán Cuquejo? Un error clamorós seu va donar a Georgi Yanev una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
 • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Georgi Yanev després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gerard Rubio va poder desviar-lo a córner.
 • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Faicán Sacristán, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Faicán Sacristán va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.