Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 637246992

Amistoso (Int., RC) 637246992 Información oficial sobre el partido 637246992 en Hattrick

16.01.2019 12:25:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Alonsomania Alineación oficial del equipo 'Alonsomania' en el partido 7 - 0 Torpedo Celestynow Alineación oficial del equipo 'Torpedo Celestynow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alonsomania Alineación oficial del equipo 'Alonsomania' en el partido 4 - 0 Torpedo Celestynow Alineación oficial del equipo 'Torpedo Celestynow' en el partido
Tiene bastante suerte 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alonsomania

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 19 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Manuel Inturia llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Guillerme Gorgal es va introduir dins la defensa central al minut 22, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): En Georgi Yanev entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Alonsomania, un peu providencial d'en Martzelin Arroeta va situar el 3-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Alonsomania va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Manuel Inturia des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Bautista Ternero va incrementar l'avantatge de Alonsomania amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): El gol de falta de Manuel Inturia sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 78 i ampliar l'avantatge de Alonsomania a 6 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bautista Ternero, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 0 per a Alonsomania.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Georgi Yanev arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bautista Ternero de Alonsomania va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Georgi Yanev va rematar alt.

Torpedo Celestynow