Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 637399347

Amistoso (Int., RC) 637399347 Información oficial sobre el partido 637399347 en Hattrick

30.01.2019 12:25:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Alonsomania Alineación oficial del equipo 'Alonsomania' en el partido 3 - 2 .Odra Opole Alineación oficial del equipo '.Odra Opole' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alonsomania Alineación oficial del equipo 'Alonsomania' en el partido 3 - 0 .Odra Opole Alineación oficial del equipo '.Odra Opole' en el partido
Tiene un resultado normal 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alonsomania

Goles Goles

 • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 31, en Manuel Inturia del Alonsomania va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Georgi Yanev que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
 • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Alonsomania va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bautista Ternero progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
 • 121 Minuto 96 (Gol por el centro): Guillerme Gorgal va donar a Alonsomania un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

 • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sakarias Lassila. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
 • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Atanas Trifonov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
 • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Pau Jiménez Levita va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alonsomania se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
 • 233 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): El Alonsomania ho intentava per la dreta per mitjà de Martzelin Arroeta, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Borau de Alonsomania va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
 • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pau Jiménez Levita.
 • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Georgi Yanev de Alonsomania va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
 • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Sakarias Lassila de Alonsomania va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

.Odra Opole

Goles Goles

 • 152 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Jordi Masip va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
 • 164 Minuto 67 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de .Odra al minut 67. Dariusz Maciaszek va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2