3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick
Banner International Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Seny,pit i collons! (492716) - isam club (1433090) » 644079522: T60/J2/III

Liga 644079522 Información oficial sobre el partido 644079522 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / III.3 (3410)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido 1 - 1 isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido
Alejandro Gainzar (60') 1 - 0
1 - 1 Raúl Casillas (87')
Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido 1 - 1 isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido 2 - 1 isam club Alineación oficial del equipo 'isam club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,1 % 9,8 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seny,pit i collons!

Goles Goles

 • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Seny,pit va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que portaven temps assajant. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alejandro Gainzar va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

 • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Seny,pit va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Eduardo Rodríguez Navas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
 • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Eduardo Rodríguez Navas del Seny,pit ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
 • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 88 per blocar una centrada d'en Pau Clanchet va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Seny,pit.

isam club

Goles Goles

 • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Als 87 minuts de partit, Raúl Casillas de isam va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Zeno Segatto, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pelayo Enyego no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
 • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): isam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Zeno Segatto va desviar el xut final de Rossend Torné després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
 • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de isam va anar a parar a la dreta de l'atac on en Batista Genovard, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
 • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): isam va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Batista Genovard es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
 • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Markus Maar al minut 69 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
 • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): José Esteban Farnés quasi aconsegueix empatar per isam al minut 79, però Zeno Segatto va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jérémy Rey.
 • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rossend Torné de isam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.