3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kiliki (1368563) - ESTRELLACF (1372818) » 644079999: T60/J9/III

Liga 644079999 Información oficial sobre el partido 644079999 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / III.11 (3418)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Kiliki Alineación oficial del equipo 'Kiliki' en el partido 1 - 0 ESTRELLACF Alineación oficial del equipo 'ESTRELLACF' en el partido
Gianni Pandori (37') 1 - 0
Kiliki Alineación oficial del equipo 'Kiliki' en el partido 1 - 0 ESTRELLACF Alineación oficial del equipo 'ESTRELLACF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kiliki Alineación oficial del equipo 'Kiliki' en el partido 1 - 1 ESTRELLACF Alineación oficial del equipo 'ESTRELLACF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 27,9 % 44,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kiliki

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Kiliki van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gianni Pandori va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

ESTRELLACF

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Alfonso Ferrán Martínez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bondo Kordzakhia que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Alejandro Eguióiz quasi aconsegueix empatar per ESTRELLACF al minut 75, però Sigismundas Čudinas va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a ESTRELLACF va estar a punt d'arribar en un córner. En Gerard 'Huracán' Finestres va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Bondo Kordzakhia va fer una jugada per la banda esquerra, però Sigismundas Čudinas va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bondo Kordzakhia de ESTRELLACF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abdoulaye Zaïd.