3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zhunder (1431487) - Pythagorean Wanderers (315093) » 644080084: T60/J2/III

Liga 644080084 Información oficial sobre el partido 644080084 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / III.13 (3420)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido 2 - 0 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
Fernandão Jochem (6') 1 - 0
杜 (Du) 冠玉 (Guanyu) (42') 2 - 0
Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido 2 - 0 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido 2 - 0 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zhunder

Goles Goles

 • 139 Minuto 6 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de ZhunderFernandão Jochem va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Volker Carlhoff va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.
 • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Zhunder va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en 杜 (Du) 冠玉 (Guanyu) progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

 • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 32 quan Marcin Nocuń de Zhunder gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
 • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Leon Garbiec, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
 • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Roberto Parodi al minut 88 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Enrico Tezze va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Leon Garbiec de Zhunder es va guanyar la targeta groga merescudament.
 • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrico Tezze.
 • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 杜 (Du) 冠玉 (Guanyu) de Zhunder es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Pythagorean Wanderers

Ocasiones Ocasiones

 • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Purple va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Diego Acero, però el porter rival va fer una gran aturada.
 • 219 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Velasco Grimón va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Carlos Laso, però l'estirada del porter va evitar el gol.
 • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Purple van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 89, però Javier Valle va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.