3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick
Banner International Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cest la vie (1370147) - Polo Aire F.C. (1339462) » 644080098: T60/J6/III

Liga 644080098 Información oficial sobre el partido 644080098 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / III.13 (3420)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido 4 - 0 Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido
Albert Berenguer (18') 1 - 0
Alberto Landaluce Ugarte (35') 2 - 0
Alberto Landaluce Ugarte (77') 3 - 0
Kibar Alptuğ (82') 4 - 0
cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido 4 - 0 Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido 4 - 0 Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cest la vie

Goles Goles

 • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Corria el minut 18 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Albert Berenguer, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
 • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Es portaven 35 minuts jugats quan Alberto Landaluce Ugarte va augmentar l'avantatge de cest a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
 • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alberto Landaluce Ugarte va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
 • 130 Minuto 82 (Gol de falta): El gol de falta de Kibar Alptuğ sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 82 i ampliar l'avantatge de cest a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

 • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alberto Landaluce Ugarte va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
 • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alberto Landaluce Ugarte va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
 • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): cest va ser a punt de marcar al minut 33, quan el seu jugador Marco Rosi va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
 • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alberto Landaluce Ugarte. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
 • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Alberto Landaluce Ugarte, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
 • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El cest ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Vielva, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Alberto Landaluce Ugarte de cest va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Polo Aire F.C.

Ocasiones Ocasiones

 • 286 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Lois Logares va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
 • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Polo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tancredo Moscoso, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Echevarriabengoa de Polo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.