3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick
Banner International Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zafreño (1436860) - Las Ranas Descontentas (438624) » 644080260: T60/J4/III

Liga 644080260 Información oficial sobre el partido 644080260 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / III.16 (3423)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido 1 - 1 Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido
0 - 1 Richi Moncada Pinos (7')
Lenni 'Hinojo' Toivanen (58') 1 - 1
Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido 1 - 1 Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido 1 - 1 Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zafreño

Goles Goles

  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Quan l'àrbitre va xiular falta a uns metres del pic dret de l'àrea, els aficionats de Zafreño que havien seguit els partits anteriors sabien que els jugadors posarien en pràctica una jugada d'estratègia. Van penjar la pilota al segon pal, el jugador més alt la va enviar al punt de penal i en Lenni 'Hinojo' Toivanen la va empènyer a gol. El 1 - 1 arribava al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 6 (Ocasión tiro lejano): El Zafreño se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 6, en Jan 'Tomillo' Brogaard va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 214 Minuto 15 (Ocasión de penalti): En Sérgio 'Vainilla' Taffarel va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 15. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan 'Tomillo' Brogaard de Zafreño la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Las Ranas Descontentas

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Descontentas eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 7, Richi Moncada Pinos va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 2 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Santiago Hayos de Descontentas no va ser gol per ben poc.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Leon Gent. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 274 Minuto 60 (Ocasión de penalti): Al minut 60, Cosme Lobató de Descontentas va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.