3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berenjena Street (48813) - Cañaveruelas CF (1417798) » 644085404: T60/J3/V

Liga 644085404 Información oficial sobre el partido 644085404 en Hattrick

20.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / V.28 (5541)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido 8 - 2 Cañaveruelas CF Alineación oficial del equipo 'Cañaveruelas CF' en el partido
Abdechahid Ramzi (2') 1 - 0
Salvador Jaúrigui (6') 2 - 0
Daniel Pino Campos (8') 3 - 0
Iván Quintanal (24') 4 - 0
Xavier Torrenta (33') 5 - 0
5 - 1 Albert Khomyachkov (69')
Jorge Turpín (73') 6 - 1
Salvador Jaúrigui (78') 7 - 1
7 - 2 Rubén Rengel (86')
Nacho Marín Palacios (87') 8 - 2
Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido 8 - 2 Cañaveruelas CF Alineación oficial del equipo 'Cañaveruelas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido 8 - 0 Cañaveruelas CF Alineación oficial del equipo 'Cañaveruelas CF' en el partido
Tiene un resultado normal 8.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berenjena Street

Goles Goles

 • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Abdechahid Ramzi de Berenjena aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
 • 132 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Berenjena a 2 - 0. Salvador Jaúrigui va rematar la jugada quasi sense angle.
 • 131 Minuto 8 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Daniel Pino Campos va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
 • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Berenjena va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Iván Quintanal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
 • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Berenjena va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Xavier Torrenta, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
 • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 6 - 1 va pujar al marcador quan Berenjena va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jorge Turpín des de dins de l'àrea.
 • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Salvador Jaúrigui, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 7 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
 • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Berenjena va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Nacho Marín Palacios va poder fer el 8 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

 • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Salvador Silos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
 • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Abdechahid Ramzi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Oriol Cuberas de Berenjena amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Cañaveruelas CF

Goles Goles

 • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Albert Khomyachkov va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 69, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Cañaveruelas, mentre ja celebrava el 5 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
 • 108 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 86, en Kamal Salem la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Rubén Rengel que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enol Serra de Cañaveruelas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.