3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rompehuitos (440125) - APRENDE (313037) » 644089374: T60/J1/V

Liga 644089374 Información oficial sobre el partido 644089374 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / V.99 (5612)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 0 - 3 APRENDE Alineación oficial del equipo 'APRENDE' en el partido
0 - 1 Jamal Ahardane (41')
0 - 2 Carlos Martínez de Rodrigo (58')
0 - 3 Carlos Martínez de Rodrigo (77')
rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 0 - 3 APRENDE Alineación oficial del equipo 'APRENDE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 1 - 3 APRENDE Alineación oficial del equipo 'APRENDE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,9 % 0,8 % 88,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rompehuitos

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Rubén Valero Jiménez no va ser aprofitada per en Tomislav Šimunić que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 201 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Adrian Ipate va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 204 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Tomislav Šimunić va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 86 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Damiano Rofi.

APRENDE

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jamal Ahardane va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): En Javier Menéndez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al APRENDE, un peu providencial d'en Carlos Martínez de Rodrigo va situar el 0-2 al panell digital.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Carlos Martínez de Rodrigo va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a APRENDE.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Fernando Cerdán va estar a punt de posar per davant a APRENDE amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Talal Al-Rasheed va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Benjamín Varano ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Leopold Josa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.