3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.Portuense (119456) - Zhunder (1431487) » 647040708: T60/R4

Copa 647040708 Información oficial sobre el partido 647040708 en Hattrick

24.07.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 4

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Pingüi Agustinas Alineación oficial del equipo 'Pingüi Agustinas' en el partido 1 - 7 Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pingüi Agustinas Alineación oficial del equipo 'Pingüi Agustinas' en el partido 0 - 6 Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pingüi Agustinas

Goles Goles

 • 102 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Salah Walidi de Agustinas va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

 • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ingo-Wilhelm Reichl va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jordi Joan Chulià va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Luis Cundines de Agustinas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Zhunder

Goles Goles

 • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador de ZhunderLeon Garbiec va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 17 amb un gran xut des de la banda dreta.
 • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Santiago Rojo de Zhunder va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 28. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
 • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, un xut de Yossef Karpel des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
 • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Enrico Tezze, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
 • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Zhunder va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 5, quan 杜 (Du) 冠玉 (Guanyu) va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
 • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Enrico Tezze la va convertir en gol amb un remat de cap en 邵 (Shao) 霆华 (Tinghua) tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 80 el marcador es va actualitzar: 1 - 6.
 • 107 Minuto 83 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Zhunder, gràcies a les conegudes canonades d'en 杜 (Du) 冠玉 (Guanyu), va situar el 1 - 7 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

 • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Yossef Karpel quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Riccardo Portarena, però la pilota va topar amb el travesser.