3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 647148257

Copa 647148257 Información oficial sobre el partido 647148257 en Hattrick

31.07.2019 12:45:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Hueber Alineación oficial del equipo 'Hueber' en el partido 3 - 1 Sam Podestar Alineación oficial del equipo 'Sam Podestar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hueber Alineación oficial del equipo 'Hueber' en el partido 3 - 0 Sam Podestar Alineación oficial del equipo 'Sam Podestar' en el partido
Tiene un resultado normal 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hueber

Goles Goles

 • 107 Minuto 35 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Silvino Abuín! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 1 - 0.
 • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Richard Marquardt, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Hueber se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 53.
 • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Hueber va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Xaberri Altube des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

 • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gonzalo Donat va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
 • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Radu-Ioan Buduşan es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
 • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Eduardo Zaplana! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
 • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 64 podia haver acabat en gol, però Ottavio Collaro va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Sam Podestar

Goles Goles

 • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Podestar eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 38, Ulisses Jorge va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Majed Aramesh va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ulisses Jorge.
 • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Sascha Stehle de Podestar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.