3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 647380550

Copa 647380550 Información oficial sobre el partido 647380550 en Hattrick

21.08.2019 12:45:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

os cheiñas Alineación oficial del equipo 'os cheiñas' en el partido 2 - 4 rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
os cheiñas Alineación oficial del equipo 'os cheiñas' en el partido 2 - 4 rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,3 % 1,6 % 84,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

os cheiñas

Goles Goles

  • 102 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 36 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Adriano Saetta, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el cheiñas a l'empat.
  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Fradique Silveira es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Georgi Gúlúbov va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adriano Saetta de cheiñas es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.

rompehuitos

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de rompehuitos va ser finalitzada des de l'esquerra per Pedro Valdés al minut 20. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Damiano Rofi estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Adrian Ipate va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 21.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): rompehuitos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Tomislav Šimunić va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Sergio Velázquez va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 1 - 4 per a rompehuitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Pedro Valdés va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Adrian-Alexandru Cociş va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sergio Velázquez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sergio Velázquez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.