3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 647705021

Amistoso (Int., RC) 647705021 Información oficial sobre el partido 647705021 en Hattrick

17.09.2019 18:25:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Teutonia Talentfrei Alineación oficial del equipo 'Teutonia Talentfrei' en el partido 2 - 1 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
0 / 0 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 3
0 / 0 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 2
0 / 0 Evento 141Goles de contra por el centro/Evento 241Ocasiones de contra por el centro 0 / 1
3 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
60 % Posesión 45' 40 %
58 % Posesión 90' 42 %
Presionar Nivel de táctica: 6 Táctica Normal
Teutonia Talentfrei Alineación oficial del equipo 'Teutonia Talentfrei' en el partido 2 - 1 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Teutonia Talentfrei Alineación oficial del equipo 'Teutonia Talentfrei' en el partido 1 - 0 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teutonia Talentfrei

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Horst Elbufer de Talentfrei la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
 • 512 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29 de partit, Horst Elbufer de Talentfrei va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
 • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hartmut Eidenhammer de Talentfrei va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

 • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Sven Ole Schwarm de Talentfrei, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pablo Barrera en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 0.
 • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Richard Ringel va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
 • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de TalentfreiHartmut Eidenhammer, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pablo Barrera. El marcador continuava 2 - 1.
 • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Siegmar Rentz va xutar fora per a Talentfrei, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
 • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Talentfrei, Blasius Bernet, col·locà la pilota just a les mans d'en Pablo Barrera. El marcador: 2 - 1.

Seny,pit i collons!

Ocasiones Ocasiones

 • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Gainzar va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
 • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Seny,pit va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ignacio Vázquez Armero va sortir per sobre el travesser.
 • 272 Minuto 114 (Ocasión por la izquierda): Es duien 114 minuts de partit jugats quan Ignacio Vázquez Armero va estar a punt de posar per davant a Seny,pit amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sven Ole Schwarm va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

 • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Pablo Barrera anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a Seny,pit.
 • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ignacio Vázquez Armero xutant per a Seny,pit va fer anar la pilota just on la volia, però Sven Ole Schwarm, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
 • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jordi Rausell, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Sven Ole Schwarm va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Seny,pit i 2 - 1 al marcador.
 • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Jayro Martorell de Seny,pit va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
 • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jesús Esnaola de Seny,pit va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.