3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 647797764

Amistoso (Int., RC) 647797764 Información oficial sobre el partido 647797764 en Hattrick

25.09.2019 12:25:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 0 - 3 FC Montesvano Alineación oficial del equipo 'FC Montesvano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 0 - 4 FC Montesvano Alineación oficial del equipo 'FC Montesvano' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rompehuitos

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tom Toller.

FC Montesvano

Goles Goles

 • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Verner Thorstensson sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Olli Rilla que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
 • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Jaime Alberto Liévano de Montesvano va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
 • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Jaime Alberto Liévano va augmentar l'avantatge de Montesvano a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

 • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Montesvano va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Talal Al-Rasheed va desviar el xut final de Olli Rilla després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
 • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Magnus Hägerling al minut 30, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
 • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Arupaeo McMillan va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
 • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Sebastien Burgherr va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Talal Al-Rasheed va estar atent i va desviar la pilota a córner.
 • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Verner Thorstensson al minut 36.
 • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Montesvano quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Manuel Moutet va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
 • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sebastien Burgherr, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sebastien Burgherr va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
 • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jaime Alberto Liévano es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Joakim Fredriksson de Montesvano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.