3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 647811736

Amistoso (Int.) 647811736 Información oficial sobre el partido 647811736 en Hattrick

26.09.2019 00:50:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Deportivo Talty FC Alineación oficial del equipo 'Deportivo Talty FC' en el partido 1 - 1 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo Talty FC Alineación oficial del equipo 'Deportivo Talty FC' en el partido 1 - 2 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
Tiene un resultado normal 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,8 % 42,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Talty FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Alberto Hugo Ortega sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Silvio Viana que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Deportivo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Manuel Alvarado va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Apolinar Muñoz de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Apolinar Muñoz se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Seny,pit i collons!

Goles Goles

  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Breogán Marín Díez va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Seny,pit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Tobías Ceballos, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Breogán Marín Díez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Seny,pit va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Diego Villasana va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Seny,pit van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jesús Esnaola, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.