3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 647898410

Amistoso (RC) 647898410 Información oficial sobre el partido 647898410 en Hattrick

09.10.2019 12:20:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido 9 - 0 En ytterligare klubb Alineación oficial del equipo 'En ytterligare klubb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido 10 - 0 En ytterligare klubb Alineación oficial del equipo 'En ytterligare klubb' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zhunder

Goles Goles

 • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador Fernandão Jochem de Zhunder, després de 11 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
 • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Zhunder va trobar una esquerda a la defensa rival quan en 邵 (Shao) 霆华 (Tinghua) va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
 • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Zhunder va aconseguir el 3 - 0 quan Wilmer Rivas va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
 • 130 Minuto 35 (Gol de falta): Al minut 35 en José Gállego va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
 • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En José Gállego de Zhunder va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
 • 134 Minuto 60 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Zhunder al minut 60, que va llançar ajustat al pal en José Gállego. 6 - 0 pels locals.
 • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 7 - 0 va pujar al marcador quan Zhunder va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de 邵 (Shao) 霆华 (Tinghua) des de dins de l'àrea.
 • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Zhunder va augmentar la diferència quan Ramiro Sanz-Vitores no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 8 - 0.
 • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Zhunder a 9 - 0. 邵 (Shao) 霆华 (Tinghua) va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

 • 207 Minuto 2 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Enrico Tezze va enviar un xut des de 40 metres al minut 2, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrico Tezze de Zhunder va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

En ytterligare klubb

Ocasiones Ocasiones

 • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Uri Yahalom per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 20, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
 • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Dragan Kralevski va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Manuel Cardena, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Cardena es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

 • Minuto 60 (Evento clima: Desconocido): En Daniel Torstensson sempre feia allò que el company necessitava. Li feia cobertures, li donava sortides, inclús donava instruccions!