3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 647951374

Promoción 647951374 Información oficial sobre el partido 647951374 en Hattrick

12.10.2019 14:00:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 4 - 1 Unió Catalunya Alineación oficial del equipo 'Unió Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 3 - 0 Unió Catalunya Alineación oficial del equipo 'Unió Catalunya' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rompehuitos

Goles Goles

 • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rubén Valero Jiménez arribés a peus de Lars Tessmer, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a rompehuitos el 1 - 0.
 • 132 Minuto 12 (Gol por la izquierda): rompehuitos va augmentar la diferència quan Lars Tessmer no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
 • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de rompehuitos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rubén Valero Jiménez va posar el 3 - 0 al marcador.
 • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): rompehuitos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Adrian Ipate va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

 • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Rubén Valero Jiménez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
 • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Sergio Velázquez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
 • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Adrian Ipate una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Matthieu Poignard va mantenir l'equip visitant dins del partit.
 • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Adrian Ipate. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
 • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El rompehuitos ho intentava per la dreta per mitjà de Carmin Găleteanu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
 • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Tomislav Šimunić, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Unió Catalunya

Goles Goles

 • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Shahyar Hazrati va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 251 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Shahyar Hazrati va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Talal Al-Rasheed no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Rodrigo de Catalunya va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.