3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 647963052

Amistoso 647963052 Información oficial sobre el partido 647963052 en Hattrick

09.10.2019 12:05:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido 0 - 1 pim pam croqueta Alineación oficial del equipo 'pim pam croqueta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido 0 - 1 pim pam croqueta Alineación oficial del equipo 'pim pam croqueta' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seny,pit i collons!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Seny,pit, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Claudio Vidal Llorente va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Seny,pit van sortir al contraatac amb encert al minut 75, però Manuel Mariano no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Seny,pit va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Breogán Marín Díez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

pim pam croqueta

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alberto Carrasquedo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): croqueta va estar a punt de marcar quan Jesús Endara va fer una passada impressionant a Gartzia Garitano, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Ricardo Martins de croqueta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.