3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IRON MAIDEN XI (490608) - Kybalion (308591) » 649186373: T61/J1/IV

Liga 649186373 Información oficial sobre el partido 649186373 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / IV.27 (3450)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

IRON MAIDEN XI Alineación oficial del equipo 'IRON MAIDEN XI' en el partido 3 - 1 Kybalion Alineación oficial del equipo 'Kybalion' en el partido
0 - 1 Jokin Maizkurrena (25')
Raúl Donesteve (30') 1 - 1
Uksem Nourani (78') 2 - 1
Raúl Donesteve (84') 3 - 1
IRON MAIDEN XI Alineación oficial del equipo 'IRON MAIDEN XI' en el partido 3 - 1 Kybalion Alineación oficial del equipo 'Kybalion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
IRON MAIDEN XI Alineación oficial del equipo 'IRON MAIDEN XI' en el partido 3 - 1 Kybalion Alineación oficial del equipo 'Kybalion' en el partido
Tiene un resultado normal 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IRON MAIDEN XI

Goles Goles

 • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): En Gus Stanborough entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al MAIDEN XI, un peu providencial d'en Raúl Donesteve va situar el 1-1 al panell digital.
 • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): MAIDEN XI va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 78 Uksem Nourani va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
 • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): MAIDEN XI va augmentar la diferència quan Raúl Donesteve no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Ignacio Tamariz Vargas del MAIDEN XI ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
 • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raúl Donesteve va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant Antonio Pintimalli va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Donesteve de MAIDEN XI es va guanyar la targeta groga merescudament.

Kybalion

Goles Goles

 • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MAIDEN XI. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jokin Maizkurrena la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Kybalion es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 25.

Ocasiones Ocasiones

 • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Fernando Fernán Gómez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
 • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Óscar Elizondo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Cherardo Toro va aconseguir desviar el seu xut a córner.
 • 205 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Ever Fabián Pereira va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Enrique Lovaina, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
 • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Gabriel Elböck quasi aconsegueix empatar per Kybalion al minut 80, però Cherardo Toro va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.