3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IRON MAIDEN XI (490608) - ELEFANTES TAMILES (1335135) » 649186383: T61/J3/IV

Liga 649186383 Información oficial sobre el partido 649186383 en Hattrick

09.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 3 / IV.27 (3450)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

IRON MAIDEN XI Alineación oficial del equipo 'IRON MAIDEN XI' en el partido 0 - 2 ELEFANTES TAMILES Alineación oficial del equipo 'ELEFANTES TAMILES' en el partido
0 - 1 Marcelo Ustariz (7')
0 - 2 Zafer Kuntay (53')
IRON MAIDEN XI Alineación oficial del equipo 'IRON MAIDEN XI' en el partido 0 - 2 ELEFANTES TAMILES Alineación oficial del equipo 'ELEFANTES TAMILES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
IRON MAIDEN XI Alineación oficial del equipo 'IRON MAIDEN XI' en el partido 1 - 1 ELEFANTES TAMILES Alineación oficial del equipo 'ELEFANTES TAMILES' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,6 % 22,9 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IRON MAIDEN XI

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al 84, Gus Stanborough hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ivan Tolkach. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): MAIDEN XI va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 87 que Ivan Tolkach no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

ELEFANTES TAMILES

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marcelo Ustariz va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Zafer Kuntay va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 53, i va fer pujar el 0 - 2 per a ELEFANTES.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Alfonso Del Naranjo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Cherardo Toro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Brandán Barreiros, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Brandán Barreiros va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): ELEFANTES van sortir al contraatac amb encert al minut 27, però Alfonso Del Naranjo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Salvador Granados. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 284 Minuto 85 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a ELEFANTES, Maxime Labrosse va fallar un penal al minut 85, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José María Elguero de ELEFANTES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.