3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick
Banner International Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ros'rock'n'roll (799099) - Merkava (436214) » 649186402: T61/J8/IV

Liga 649186402 Información oficial sobre el partido 649186402 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / IV.27 (3450)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 0 - 1 Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido
0 - 1 Ignacio Monje (74')
ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 0 - 1 Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 0 - 2 Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ros'rock'n'roll

Ocasiones Ocasiones

 • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): rosrocknroll van sortir al contraatac al minut 11, però Mario Canter va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
 • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): En Markel Itxasogoiena va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
 • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rosrocknroll va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Javier Sánchez Cruz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
 • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Valentín Monzón va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de rosrocknroll que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Markel Itxasogoiena es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
 • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valentín Monzón de rosrocknroll va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
 • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joey Vrielynck.

Merkava

Goles Goles

 • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 74, quan Ignacio Monje va posar els visitants Merkava per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

 • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Mariño Tamayo Vera va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Aarne Svensk, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
 • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Mariño Tamayo Vera va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
 • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Alfredo Fernández Cossio va estar a punt de posar per davant a Merkava amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aarne Svensk va impedir un gol cantat.
 • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Alfredo Fernández Cossio de Merkava, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 49, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
 • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, un refús desafortunat de Fernando Vallejo Ortiz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Miguel Piñeiro Truan no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
 • 209 Minuto 75 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Josep Joan Puigneró? Un error clamorós seu va donar a Txevi Alborch una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.