3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 652267355

Copa 652267355 Información oficial sobre el partido 652267355 en Hattrick

13.11.2019 12:45:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Magical Taco FC Alineación oficial del equipo 'Magical Taco FC' en el partido 5 - 0 ELEFANTES TAMILES Alineación oficial del equipo 'ELEFANTES TAMILES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Magical Taco FC Alineación oficial del equipo 'Magical Taco FC' en el partido 2 - 0 ELEFANTES TAMILES Alineación oficial del equipo 'ELEFANTES TAMILES' en el partido
Tiene bastante suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magical Taco FC

Goles Goles

 • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Célestin Naert va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Magical.
 • 116 Minuto 17 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 17, en Alvar Patruno del Magical va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Pedro Izaza que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.
 • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Magical va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Koral Mosseri, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
 • 190 Minuto 69 (Gol de falta): En Pedro Izaza conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 4-0
 • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Als 79 minuts de joc, els nois de Magical van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Vicente Delta augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

 • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Vicente Delta, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
 • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alvar Patruno va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
 • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Alvar Patruno una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Pablo Suanzes va mantenir l'equip visitant dins del partit.

ELEFANTES TAMILES

Ocasiones Ocasiones

 • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Eugeni Gorina va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
 • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ELEFANTES va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joaquín Salvador Valdemoro, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joaquín Salvador Valdemoro de ELEFANTES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.