3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 652443240

Amistoso 652443240 Información oficial sobre el partido 652443240 en Hattrick

20.11.2019 12:05:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

marça Alineación oficial del equipo 'marça' en el partido 0 - 4 jnypower FC Alineación oficial del equipo 'jnypower FC' en el partido
0 / 0 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 4 / 10
0 / 0 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 4
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 2 / 4
0 / 0 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 1 / 1
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
17 % Posesión 45' 83 %
16 % Posesión 90' 84 %
Normal Táctica Normal
marça Alineación oficial del equipo 'marça' en el partido 0 - 4 jnypower FC Alineación oficial del equipo 'jnypower FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
marça Alineación oficial del equipo 'marça' en el partido 0 - 3 jnypower FC Alineación oficial del equipo 'jnypower FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marça

jnypower FC

Goles Goles

 • 174 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Ovidijus Aulas va llençar el penal ras arran de pal.
 • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al 37 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a jnypower augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Julius Warming es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
 • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, jnypower va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Miquel Trobbianni, amb un xut sec des de la dreta.
 • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 85, en Miguel Martínez la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Dragoş Prioteasa que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

 • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Miquel Trobbianni que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
 • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Magí Cardona. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
 • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Mezwar Boubbou quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pierino Venuto, però la pilota va topar amb el travesser.
 • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Dragoş Prioteasa, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Dragoş Prioteasa va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
 • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eliezer Genovard va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
 • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): jnypower quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Magí Cardona va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eliezer Genovard de jnypower es va guanyar la targeta groga merescudament.