3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 652469014

Copa 652469014 Información oficial sobre el partido 652469014 en Hattrick

27.11.2019 12:30:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

martin_nos Alineación oficial del equipo 'martin_nos' en el partido 0 - 2 Xtra's Alineación oficial del equipo 'Xtra's' en el partido
0 / 1 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 7
0 / 0 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 1
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 4
0 / 0 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 1 / 1
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
1 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
30 % Posesión 45' 70 %
33 % Posesión 90' 67 %
Normal Táctica Jugar creativamente
martin_nos Alineación oficial del equipo 'martin_nos' en el partido 0 - 2 Xtra's Alineación oficial del equipo 'Xtra's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
martin_nos Alineación oficial del equipo 'martin_nos' en el partido 0 - 1 Xtra's Alineación oficial del equipo 'Xtra's' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

martin_nos

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Leonardo Caballón no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Paco Olmos estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adrian Cleja es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Xtra's

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): En Svätopluk Suchánsky va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 9. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Michael Pasveer de Xtras l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 30 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Kennet Bendtsen que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Michael Pasveer, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Michael Pasveer va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Svätopluk Suchánsky va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Javier Eidocaín va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Michael Pasveer al minut 51, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Kennet Bendtsen de Xtras va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.