3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 652524198

Amistoso 652524198 Información oficial sobre el partido 652524198 en Hattrick

27.11.2019 12:05:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Molina's Wolves Alineación oficial del equipo 'Molina's Wolves' en el partido 2 - 4 jnypower FC Alineación oficial del equipo 'jnypower FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Molina's Wolves Alineación oficial del equipo 'Molina's Wolves' en el partido 0 - 5 jnypower FC Alineación oficial del equipo 'jnypower FC' en el partido
Tiene suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Molina's Wolves

Goles Goles

 • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Santeri Tommila s'emportà una gran ovació del públic local al minut 52, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
 • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 70 minuts, Gerwazy Wisła va superar per velocitat Eliezer Genovard per posar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

 • 207 Minuto 16 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Ignace Malou de Molinas no va ser gol per ben poc.
 • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Giacomo Serbelloni va superar els defenses rivals per velocitat al minut 77 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

jnypower FC

Goles Goles

 • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 6, quan Gebbert Karaberg va posar els visitants jnypower per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
 • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a jnypower prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Jorge Melida.
 • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Eliezer Genovard va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
 • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Dragoş Prioteasa va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

 • 282 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, el jnypower va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Eliezer Genovard s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
 • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mezwar Boubbou al minut 25, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
 • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després de 87 minuts, Magí Cardona va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Antonio Ferragut va estar atent i va desviar la pilota a córner.