3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 652583172

Amistoso (Int.) 652583172 Información oficial sobre el partido 652583172 en Hattrick

04.12.2019 12:30:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Orsai FC Alineación oficial del equipo 'Orsai FC' en el partido 0 - 5 Ma On Shan Lazy Dogs Alineación oficial del equipo 'Ma On Shan Lazy Dogs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Orsai FC Alineación oficial del equipo 'Orsai FC' en el partido 0 - 2 Ma On Shan Lazy Dogs Alineación oficial del equipo 'Ma On Shan Lazy Dogs' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orsai FC

Ocasiones Ocasiones

 • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): El Orsai va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Josu Crepanes la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Ma On Shan Lazy Dogs

Goles Goles

 • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): En 游 (Yau) 常邦 (Changbang) donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 5 el marcador reflectia el 0 - 1.
 • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 6, 孟 (Meng) 昉益 (Fangyi) va pentinar un córner cap al segon pal que 馮 (Fung) 達江 (Dajiang) va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
 • 180 Minuto 21 (Gol de falta): Passaven 21 minuts quan en 游 (Yau) 常邦 (Changbang) va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.
 • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan 高 (Ko) 勇翔 (Yongxiang) va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
 • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 37, Shan va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser 許 (Hui) 弘鑫 (Hongxin).

Ocasiones Ocasiones

 • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de 譚 (Tam) 雲杰 (Yunjie). Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
 • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Després de 49 minuts, 孟 (Meng) 昉益 (Fangyi) va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rodrigo Sanz Delfa va estar atent i va desviar la pilota a córner.
 • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Shan quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan 游 (Yau) 常邦 (Changbang) va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
 • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 孟 (Meng) 昉益 (Fangyi) després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rodrigo Sanz Delfa va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 高 (Ko) 勇翔 (Yongxiang) de Shan es va emportar una amonestació al minut 2 per provocar un rival.
 • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 游 (Yau) 常邦 (Changbang) de Shan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.