3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 652600278

Amistoso 652600278 Información oficial sobre el partido 652600278 en Hattrick

04.12.2019 12:05:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

piranyasteam Alineación oficial del equipo 'piranyasteam' en el partido 1 - 5 jnypower FC Alineación oficial del equipo 'jnypower FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
piranyasteam Alineación oficial del equipo 'piranyasteam' en el partido 0 - 5 jnypower FC Alineación oficial del equipo 'jnypower FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

piranyasteam

Goles Goles

 • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El piranyasteam sempre confia amb les genialitats d'en Joaquín Requesens; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Frutos.
 • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joaquín Requesens de piranyasteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

jnypower FC

Goles Goles

 • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a jnypower prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jorge Melida.
 • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gebbert Karaberg de jnypower l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 21 de partit.
 • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Jorge Melida va aprofitar un error defensiu al minut 37, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a jnypower.
 • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): jnypower va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Ovidijus Aulas va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
 • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Jorge Melida va augmentar l'avantatge de jnypower a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

 • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del jnypower van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ovidijus Aulas, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
 • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Ovidijus Aulas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 26 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. jnypower va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
 • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Magí Cardona de jnypower va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 83 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joaquín Venero de jnypower amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
 • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Arturo Vázquez de jnypower va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.