3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 652849052

Amistoso 652849052 Información oficial sobre el partido 652849052 en Hattrick

01.01.2020 12:05:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido 1 - 5 Selidos F.C Alineación oficial del equipo 'Selidos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido 1 - 1 Selidos F.C Alineación oficial del equipo 'Selidos F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,3 % 34,4 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berenjena Street

Goles Goles

 • 120 Minuto 39 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Amós Gotor al minut 39, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Berenjena i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amós Gotor.

Selidos F.C

Goles Goles

 • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Wolde Jackson de Selidos va marcar de penal l'empat al minut 40.
 • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): Selidos agafava avantatge al minut 69 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Wolde Jackson amb mestria.
 • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Wolde Jackson va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
 • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Hussein Barakat, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
 • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Darius Cunillera va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 5 per a Selidos.

Ocasiones Ocasiones

 • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Selidos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gonzalo Posadas va desviar el xut final de Wolde Jackson després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hussein Barakat de Selidos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
 • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Darius Cunillera de Selidos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
 • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89 del partit, Hussein Barakat de l'equip Selidos, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.