Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 652853773

Amistoso (RC) 652853773 Información oficial sobre el partido 652853773 en Hattrick

01.01.2020 12:20:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido 9 - 0 GANTZ FC Alineación oficial del equipo 'GANTZ FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido 9 - 0 GANTZ FC Alineación oficial del equipo 'GANTZ FC' en el partido
Tiene un resultado normal 8.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zhunder

Goles Goles

 • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Zhunder, atacant per l'esquerra al minut 3, va aprofitar el magnífic llançament de Fernandão Jochem per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
 • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jorge Cimbor va anar directament als peus de Diego Roig que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
 • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Holger Tillner es va introduir dins la defensa central al minut 9, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
 • 130 Minuto 10 (Gol de falta): Al minut 10 en José Gállego va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
 • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Zhunder va aconseguir el 5 - 0 quan Wilmer Rivas va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
 • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Zhunder pel centre va donar un gran resultat: el gol de Thoma Dedaj va posar el 6 - 0 al marcador.
 • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Zhunder va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Holger Tillner progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 0.
 • 130 Minuto 83 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en José Gállego va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 83 el resultat passava a ser de 8 - 0.
 • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per José Gállego el va rematar Holger Tillner amb un magnífic cop de cap que va suposar el 9 - 0.

Ocasiones Ocasiones

 • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fernandão Jochem. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
 • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Nicolás Spontón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Renato del Jesús va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
 • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Nicolás Spontón va rematar alt.

GANTZ FC

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Vitoria de GANTZ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.