3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 652927307

Amistoso (RC) 652927307 Información oficial sobre el partido 652927307 en Hattrick

08.01.2020 12:20:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido 6 - 0 En ytterligare klubb Alineación oficial del equipo 'En ytterligare klubb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido 7 - 0 En ytterligare klubb Alineación oficial del equipo 'En ytterligare klubb' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zhunder

Goles Goles

  • 123 Minuto 1 (Gol por la derecha): Zhunder s'avançava al marcador al minut 1, després d'un rebot que va caçar en Marcin Nocuń per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Zhunder va aconseguir el 2 - 0 quan Albert Segarra va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Zhunder va augmentar la diferència quan Jorge Cimbor no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Zhunder va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Albert Segarra progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Fernandão Jochem, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Zhunder.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Fernandão Jochem va incrementar l'avantatge de Zhunder amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Albert Segarra, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

En ytterligare klubb

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 10 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jesús Guiana va marxar de Holger Tillner en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de ytterligare van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.