3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653015388

Amistoso (Int., RC) 653015388 Información oficial sobre el partido 653015388 en Hattrick

15.01.2020 09:45:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Szőnyi oroszlánok fc Alineación oficial del equipo 'Szőnyi oroszlánok fc' en el partido 4 - 3 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Szőnyi oroszlánok fc Alineación oficial del equipo 'Szőnyi oroszlánok fc' en el partido 3 - 1 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,1 % 4,1 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Szőnyi oroszlánok fc

Goles Goles

 • 103 Minuto 15 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de oroszlánok per la dreta va donar com a resultat un gol de Lajos Kaltenbach al minut 15 que reduïa la distància a 1 - 2.
 • 114 Minuto 53 (Gol de penalti): oroszlánok va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Martín Sierra, que va fer aixecar el públic dels seients.
 • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): oroszlánok s'avançava al marcador al minut 61, després d'un rebot que va caçar en Tibor Papp per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
 • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 89 gràcies a la jugada de Steponas Šustavičius, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tamás Mózsa de oroszlánok es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.

ros'rock'n'roll

Goles Goles

 • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Quan passaven 2 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del rosrocknroll. En Arturo Cólliga va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
 • 180 Minuto 10 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 10 pels visitants. En Arturo Cólliga va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
 • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Moisés Canals que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

 • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, un refús desafortunat de Fernando Brühlmeier, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Javier Iturri no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
 • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del rosrocknroll que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Javier Iturri, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Bagazgoitia de rosrocknroll es va guanyar la targeta groga merescudament.
 • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexander Alexandrov de rosrocknroll la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.