3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653040536

Amistoso 653040536 Información oficial sobre el partido 653040536 en Hattrick

15.01.2020 12:05:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido 1 - 4 sportbox Alineación oficial del equipo 'sportbox' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido 0 - 8 sportbox Alineación oficial del equipo 'sportbox' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berenjena Street

Goles Goles

 • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Gied van IJzerloo va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Berenjena per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Guillermo Cerda, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dragan Srdanović de Berenjena va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

sportbox

Goles Goles

 • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarc de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Juan Velzunza va poder marcar tot sol el 0 - 1.
 • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): sportbox agafava avantatge al minut 27 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Filippos Aristidou amb mestria.
 • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Berbiz Altarraga va aprofitar un error defensiu al minut 34, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a sportbox.
 • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Berbiz Altarraga arribés a peus de Juan Velzunza, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a sportbox el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

 • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Joaquín Rioja va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de 李 (Lee) 軒涌 (Xuanyong), però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
 • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 李 (Lee) 軒涌 (Xuanyong) va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Guillermo Reimondez, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
 • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Juan Velzunza de sportbox va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 70 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
 • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després de 73 minuts, Filippos Aristidou va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però 李 (Lee) 軒涌 (Xuanyong) va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nathan Bourreau de sportbox amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
 • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Erik Vodný es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.