3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick
Banner International Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653089061

Amistoso (Int., RC) 653089061 Información oficial sobre el partido 653089061 en Hattrick

21.01.2020 19:20:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

La Fiorentina Alineación oficial del equipo 'La Fiorentina' en el partido 2 - 1 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Fiorentina Alineación oficial del equipo 'La Fiorentina' en el partido 2 - 0 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Fiorentina

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): Fiorentina va agafar avantatge al minut 21 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Marios Mpampiniotis fent així el 1 - 0.
  • 139 Minuto 81 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Al minut 81 de joc, Giampaolo Robbiano va donar tota una lliçó de la seva tècnica depurada i va aconseguir el 2 - 0 després de driblar a 薛 (Xue) 庭烽 (Tingfeng).

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel-Valentin Oancea de Fiorentina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ros'rock'n'roll

Goles Goles

  • 186 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El rosrocknroll va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Antonio Huertas rematés de volea a la xarxa. El 2 - 1 pujava al marcador al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): El rosrocknroll va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 17, però en Joey Vrielynck va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco Bagazgoitia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 65 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en 薛 (Xue) 庭烽 (Tingfeng), però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Bagazgoitia de rosrocknroll va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.