3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick
Banner International Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653113164

Amistoso 653113164 Información oficial sobre el partido 653113164 en Hattrick

22.01.2020 12:05:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Logroño Alineación oficial del equipo 'Logroño' en el partido 1 - 1 Lisiados FC Alineación oficial del equipo 'Lisiados FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Logroño Alineación oficial del equipo 'Logroño' en el partido 2 - 1 Lisiados FC Alineación oficial del equipo 'Lisiados FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Logroño

Goles Goles

  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 79 minuts, el tirador de faltes del Logroño va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Immas Redouani, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 80 podia haver acabat en gol, però Alexander Larsson va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Movellán de Logroño es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lisiados FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Lisiados sabia com jugar al contraatac, i al minut 81, Kevin Aerts va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Lisiados va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Diego Álamo va desviar el xut final de Kevin Aerts després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Es duien 67 minuts de partit jugats quan Golo Jabs va estar a punt de posar per davant a Lisiados amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Diego Álamo va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Mirza Hasić de Lisiados va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.