3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653149614

Amistoso 653149614 Información oficial sobre el partido 653149614 en Hattrick

29.01.2020 12:05:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido 1 - 5 Roronoa Zoro F.C. Alineación oficial del equipo 'Roronoa Zoro F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido 0 - 8 Roronoa Zoro F.C. Alineación oficial del equipo 'Roronoa Zoro F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berenjena Street

Goles Goles

 • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El Berenjena no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Dom Butler es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 5.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dragan Srdanović de Berenjena va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
 • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dom Butler.

Roronoa Zoro F.C.

Goles Goles

 • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Roronoa va ser finalitzada des de l'esquerra per Mariusz Frank al minut 19. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
 • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Quan l'àrbitre va xiular falta a uns metres del pic dret de l'àrea, els aficionats de Roronoa que havien seguit els partits anteriors sabien que els jugadors posarien en pràctica una jugada d'estratègia. Van penjar la pilota al segon pal, el jugador més alt la va enviar al punt de penal i en Matthew Lidbury la va empènyer a gol. El 0 - 2 arribava al minut 26.
 • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Chiscu Marín va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
 • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Matthew Lidbury va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 86, i va fer pujar el 0 - 4 per a Roronoa.
 • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al 88 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Roronoa augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Giorgio Baiocchi es rifés el porter i marqués el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

 • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Lubín Medrano Ruiz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
 • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Lubín Medrano Ruiz va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però 李 (Lee) 軒涌 (Xuanyong) va estar atent i va desviar la pilota a córner.
 • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Lubín Medrano Ruiz es va quedar sol davant del porter, al minut 64. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Mariusz Frank de Roronoa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.