3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653162779

Amistoso (Int., RC) 653162779 Información oficial sobre el partido 653162779 en Hattrick

29.01.2020 04:00:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Hunter Mariners Alineación oficial del equipo 'Hunter Mariners' en el partido 4 - 1 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hunter Mariners Alineación oficial del equipo 'Hunter Mariners' en el partido 2 - 0 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
Tiene suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hunter Mariners

Goles Goles

 • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Antonio Concas va donar a Mariners un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

 • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Wally Lucas va fer una magnífica centrada, però la rematada de Antonio Concas va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
 • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Bryce Wurundjeri va deixar a David Garmendia assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48, Vaidimantas Brokaitis de Mariners va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

 • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Bryce Wurundjeri de Marinersés tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 1.
 • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ranalpho Pena Xavier va xutar fora per a Mariners, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
 • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Allen Bourva va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.
 • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de MarinersWally Lucas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aarne Svensk es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 1.

ros'rock'n'roll

Goles Goles

 • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): En Joey Vrielynck va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

 • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Lluc Puyoles va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de rosrocknroll que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
 • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rosrocknroll va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alexander Alexandrov va sortir per sobre el travesser.
 • 241 Minuto 96 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rosrocknroll va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joey Vrielynck, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
 • 241 Minuto 100 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de rosrocknroll, l'equip va recuperar la pilota al minut 100 i va contraatacar. En Joey Vrielynck va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
 • 242 Minuto 104 (Ocasión de contra por la izquierda): El rosrocknroll va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 104, però en Alexander Alexandrov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

 • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Antonio Huertas de rosrocknroll va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
 • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de rosrocknrollLluc Puyoles, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Dave Lynch. El marcador continuava 2 - 1.
 • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): David Garmendia de rosrocknroll va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 1.