3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653164656

Amistoso (Int., RC) 653164656 Información oficial sobre el partido 653164656 en Hattrick

28.01.2020 19:20:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

La Fiorentina Alineación oficial del equipo 'La Fiorentina' en el partido 6 - 0 Buried Behind the Barn Alineación oficial del equipo 'Buried Behind the Barn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
La Fiorentina Alineación oficial del equipo 'La Fiorentina' en el partido 7 - 0 Buried Behind the Barn Alineación oficial del equipo 'Buried Behind the Barn' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Fiorentina

Goles Goles

 • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Fiorentina contenien la respiració mentre en Gerard Ill s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
 • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del còrner, els jugadors del Fiorentina van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gerard Ill va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
 • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gerard Ill, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Fiorentina.
 • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Es portaven 20 minuts jugats quan Aurel Köhlers va augmentar l'avantatge de Fiorentina a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
 • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Fiorentina va aconseguir el 5 - 0 quan Fabio Fabbrici va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
 • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Fiorentina va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Elmo Paleta va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

 • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Marios Mpampiniotis, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
 • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Dragoş Cibu per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Steve Stinson va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
 • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Marios Mpampiniotis de Fiorentina gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel-Valentin Oancea de Fiorentina va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
 • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dinur Aloni de Fiorentina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Buried Behind the Barn

Ocasiones Ocasiones

 • 216 Minuto 54 (Ocasión evento especial rápido + pase): Dom Bishop va marxar per velocitat al minut 54 i va fer una passada de la mort a David O'Dwyer, però aquest va fallar.