3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653170163

Amistoso (Int.) 653170163 Información oficial sobre el partido 653170163 en Hattrick

29.01.2020 17:55:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Orzel United Alineación oficial del equipo 'Orzel United' en el partido 0 - 5 Frost CF Alineación oficial del equipo 'Frost CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Orzel United Alineación oficial del equipo 'Orzel United' en el partido 1 - 1 Frost CF Alineación oficial del equipo 'Frost CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,4 % 35,0 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orzel United

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): United van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 33, però Nico Ratti va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jerzy Palmąka.

Frost CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Amb 3 minuts jugats, Eduard Sarrats de Frost va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 24, Frost va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jean-Benoît Lucet.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Jean-Benoît Lucet va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Frost, Charalampos Kalonis, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al 79 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Frost augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mihai Savici es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jean-Benoît Lucet de Frost l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 80 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): El Frost va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 29, però en Goffredo Rubado va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): Eduard Sarrats va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Frost va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jean-Benoît Lucet va sortir per sobre el travesser.