3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653187532

Amistoso 653187532 Información oficial sobre el partido 653187532 en Hattrick

29.01.2020 12:05:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

AT.MESINA Alineación oficial del equipo 'AT.MESINA' en el partido 1 - 2 can llong 2 Alineación oficial del equipo 'can llong 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AT.MESINA Alineación oficial del equipo 'AT.MESINA' en el partido 3 - 0 can llong 2 Alineación oficial del equipo 'can llong 2' en el partido
Tiene mala suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AT.MESINA

Goles Goles

 • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jesús Jolís de AT.MESINA va aconseguir igualar el partit al minut 41, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Marc Curry del AT.MESINA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
 • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Detelin Stoyanov va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
 • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 el AT.MESINA va posar setge sobre la defensa central visitant però en Detelin Stoyanov no va estar gens encertat.
 • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Detelin Stoyanov hauria d'haver estat gol al minut 39 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
 • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): AT.MESINA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ignacio Sarabia en un 1 contra 1 amb el porter Roberto Vadillos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
 • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): Amb 77 minuts disputats, Detelin Stoyanov gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Roberto Vadillos va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
 • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 82 per blocar una centrada d'en Jesús Jolís va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de AT.MESINA.
 • 210 Minuto 87 (Ocasión de falta): Detelin Stoyanov va llançar una falta directa al minut 87 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Detelin Stoyanov de AT.MESINA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

can llong 2

Goles Goles

 • 170 Minuto 31 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Xavier Majoral al minut 31 va permetre a llong prendre avantatge per 0 - 1.
 • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 86, Dalila Benziane va pentinar un córner cap al segon pal que David Belis va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

 • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de llong va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dalila Benziane, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xavier Majoral.