3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653220173

Promoción 653220173 Información oficial sobre el partido 653220173 en Hattrick

01.02.2020 14:00:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

yungayun Alineación oficial del equipo 'yungayun' en el partido 2 - 1 Forgeron F.C. Alineación oficial del equipo 'Forgeron F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
yungayun Alineación oficial del equipo 'yungayun' en el partido 2 - 0 Forgeron F.C. Alineación oficial del equipo 'Forgeron F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yungayun

Goles Goles

 • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 31 minuts, el tirador de faltes del yungayun va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alberto Ibia, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
 • 123 Minuto 103 (Gol por la derecha): Passats 103 minuts, José Méndez Gómez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. yungayun es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

 • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Miguel Agray va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de yungayun se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
 • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Marcos Martínez Gil del yungayun ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
 • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Sergio Camuso una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Dragomir Gorian va mantenir l'equip visitant dins del partit.
 • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergio Camuso va estar a punt d'acabar en gol al minut 77, però el porter visitant Dragomir Gorian va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
 • 235 Minuto 83 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Jordi Escalé de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Forgeron F.C.

Goles Goles

 • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Alberto Maura rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Hernâni Anastásio, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

 • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mario Adalberto Menescardi va ridiculitzar a en Connor Stott amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
 • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El Forgeron va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Maksymilian Andruk va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
 • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): En Stephen Ring va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
 • 242 Minuto 94 (Ocasión de contra por la izquierda): Forgeron van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 94, però el xut de Alberto Maura des de l'esquerra va sortir desviat.
 • 261 Minuto 114 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 114 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jaume Llull va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.