3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653307014

Amistoso (Int., RC) 653307014 Información oficial sobre el partido 653307014 en Hattrick

05.02.2020 22:25:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Unione fa Forza Alineación oficial del equipo 'Unione fa Forza' en el partido 1 - 2 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unione fa Forza Alineación oficial del equipo 'Unione fa Forza' en el partido 2 - 0 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unione fa Forza

Goles Goles

  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Ivar Betorina trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

ros'rock'n'roll

Goles Goles

  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Francisco Bagazgoitia era molt més ràpid que el defensa Jurickson Felipa. Al minut 78, el jugador de rosrocknroll va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de rosrocknroll van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en David Garmendia.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Lluc Puyoles va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Leandro Woudstra, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 274 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Al minut 28 de partit, David Garmendia de rosrocknroll va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de rosrocknroll va anar a parar a la dreta de l'atac on en Daniel Vamanu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.