3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick
Banner International Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653345706

Amistoso (RC) 653345706 Información oficial sobre el partido 653345706 en Hattrick

05.02.2020 12:20:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

The__Prodigy Alineación oficial del equipo 'The__Prodigy' en el partido 0 - 4 AMBOOLA F.C. Alineación oficial del equipo 'AMBOOLA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The__Prodigy Alineación oficial del equipo 'The__Prodigy' en el partido 1 - 1 AMBOOLA F.C. Alineación oficial del equipo 'AMBOOLA F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,3 % 14,0 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The__Prodigy

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 11 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Markos Almendoz per la seva rapidesa. Al minut 11 va intentar marxar per velocitat d'en Jorge Desgurb, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

AMBOOLA F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Daniel Llerena que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Alberto Gualba arribés a peus de Héctor Maine, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a AMBOOLA el 0 - 2.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Al minut 88 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Cristian Comellas va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Rafael Mazo Monzón rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Daniel Llerena, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 4 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): AMBOOLA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 27, però Héctor Maine va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): AMBOOLA van sortir al contraatac al minut 41, però Alberto Gualba va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 58 minuts, el AMBOOLA va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després de 87 minuts, Saverio Barriga va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Sacarino Cancio va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jason Kitts.