3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653379031

Amistoso (Int., RC) 653379031 Información oficial sobre el partido 653379031 en Hattrick

08.02.2020 12:00:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Cyber Warriors Alineación oficial del equipo 'Cyber Warriors' en el partido 5 - 3 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cyber Warriors Alineación oficial del equipo 'Cyber Warriors' en el partido 1 - 0 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
Tiene mucha potra 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cyber Warriors

Goles Goles

 • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Moreno Bandiera encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Aldo Maria Metra només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Hauke Darnhöfer no va ser aprofitada per en Tito Scolaro que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
 • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Hauke Darnhöfer va estar a punt d'empatar per a Warriors quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Aarne Svensk va desviar la pilota a l'últim instant.
 • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Hauke Darnhöfer va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 76, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Bagatin de Warriors la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
 • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bruno Miele.
 • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Bruno Miele va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
 • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 105, Moreno Bandiera de Warriors va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

 • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Tito Scolaro anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Warriors.
 • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Hauke Darnhöfer va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
 • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Aldo Maria Metra de Warriors, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Aarne Svensk en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
 • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Erling Eskedal, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Aarne Svensk va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Warriors i 4 - 3 al marcador.
 • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Doriano Zenoni va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.

ros'rock'n'roll

Goles Goles

 • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): Arturo Cólliga va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 40 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

 • 241 Minuto 111 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rosrocknroll va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Francisco Bagazgoitia va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Markel Itxasogoiena es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

 • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de rosrocknroll, Javier Molina, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
 • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de rosrocknrollArturo Cólliga no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Erling Eskedal es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
 • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de rosrocknrollLluc Puyoles, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Erling Eskedal. El marcador continuava 4 - 3.
 • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Daniel Vamanu de rosrocknroll va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.