Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653392234

Amistoso (Int., RC) 653392234 Información oficial sobre el partido 653392234 en Hattrick

09.02.2020 09:00:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

KS Gołonóg Alineación oficial del equipo 'KS Gołonóg' en el partido 0 - 1 Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KS Gołonóg Alineación oficial del equipo 'KS Gołonóg' en el partido 0 - 1 Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Gołonóg

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Gołonóg van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Maksymilian Grudlak va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gołonóg, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Konstanty Dreja va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Gołonóg, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Zbigniew Dara va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gołonóg va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Maksymilian Grudlak va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Gołonóg va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jan Kuna, però el porter rival va fer una gran aturada.

Zhunder

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Nicolás Spontón va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Wilmer Rivas va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però José Gállego va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Nicolás Spontón de Zhunder va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.