3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653393777

Amistoso 653393777 Información oficial sobre el partido 653393777 en Hattrick

08.02.2020 14:00:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido 0 - 4 EQUIPODEFUEGO Alineación oficial del equipo 'EQUIPODEFUEGO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido 1 - 3 EQUIPODEFUEGO Alineación oficial del equipo 'EQUIPODEFUEGO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berenjena Street

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Cerda de Berenjena es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
 • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Dragan Srdanović de Berenjena va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

EQUIPODEFUEGO

Goles Goles

 • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): En Graziano Ulisse donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 25 el marcador reflectia el 0 - 1.
 • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 29 minuts, Yordan Srebrov va superar per velocitat Maciej Mikołajczak per posar el 0 - 2 al marcador.
 • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Graziano Ulisse va augmentar l'avantatge de EQUIPODEFUEGO a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
 • 116 Minuto 58 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 58 minuts quan Yordan Srebrov va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Ionică 'La maquina loca' Vlăduţescu, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

 • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Ionică 'La maquina loca' Vlăduţescu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 24, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però 李 (Lee) 軒涌 (Xuanyong) va aconseguir desviar el seu xut a córner.
 • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del EQUIPODEFUEGO van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Graziano Ulisse, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
 • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, el EQUIPODEFUEGO va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Guntbert 'Falcon' Bohlen s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
 • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Graziano Ulisse, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Graziano Ulisse va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
 • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de EQUIPODEFUEGO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ionică 'La maquina loca' Vlăduţescu, però el porter rival va fer una gran aturada.
 • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Graziano Ulisse va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
 • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Domenik 'Utópico' Reffgen al minut 74, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.