3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 653419117

Copa 653419117 Información oficial sobre el partido 653419117 en Hattrick

11.02.2020 19:00:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Squadretta di dopolavoristi Alineación oficial del equipo 'Squadretta di dopolavoristi' en el partido 0 - 8 La Fiorentina Alineación oficial del equipo 'La Fiorentina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Squadretta di dopolavoristi Alineación oficial del equipo 'Squadretta di dopolavoristi' en el partido 0 - 9 La Fiorentina Alineación oficial del equipo 'La Fiorentina' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Squadretta di dopolavoristi

La Fiorentina

Goles Goles

 • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador de FiorentinaDragoş Cibu va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 amb un gran xut des de la banda dreta.
 • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Fiorentina va forçar un còrner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que portaven temps assajant. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Dinur Aloni va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
 • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Gerard Ill de Fiorentina va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
 • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Giampaolo Robbiano va augmentar l'avantatge de Fiorentina a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
 • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, Fiorentina va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pietro Notaro.
 • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Dinur Aloni va ser l'anotador del 0 - 6.
 • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Giampaolo Robbiano de Fiorentina l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 59 de partit.
 • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Gerard Ill va augmentar l'avantatge de Fiorentina a 0 - 8 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

 • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): La jugada d'estratègia de Fiorentina per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que al minut 24 van fer els moviments descoordinadament i van perdre l'opció de marcar.
 • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Aurel Köhlers de Fiorentina va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
 • 280 Minuto 68 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Daniel-Valentin Oancea al minut 68.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fabio Fabbrici.