3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

(-49635132) - Berenjena Street (48813) » 653485265: T62/R1

Copa 653485265 Información oficial sobre el partido 653485265 en Hattrick

12.02.2020 12:00:00
Copa: Temporada 62 / Ronda 1

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 11 Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 9 Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

Berenjena Street

Goles Goles

 • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Eulatz Artariain que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
 • 181 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Miliano Dalana va augmentar l'avantatge de Berenjena a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
 • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, Berenjena va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Miliano Dalana, amb un xut sec des de la dreta.
 • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Dani Comadevall va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 32, i va fer pujar el 0 - 4 per a Berenjena.
 • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): José Real de Berenjena va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
 • 184 Minuto 56 (Gol de penalti): Al minut 56 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Berenjena, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i José Real va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 6.
 • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Eulatz Artariain arribés a peus de Peter Ladstätter, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Berenjena el 0 - 7.
 • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Alfonso Núñez va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 8 per als visitants.
 • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Eulatz Artariain, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 9 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
 • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al 83 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Berenjena augmentar el seu avantatge en el marcador, després que José Real es rifés el porter i marqués el 0 - 10.
 • 180 Minuto 85 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 85 pels visitants. En José Real va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.