3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick
Banner International Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ros'rock'n'roll (799099) - ELEFANTES TAMILES (1335135) » 654443893: T62/J2/IV

Liga 654443893 Información oficial sobre el partido 654443893 en Hattrick

22.02.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 2 / IV.27 (3450)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 3 - 0 ELEFANTES TAMILES Alineación oficial del equipo 'ELEFANTES TAMILES' en el partido
Sergi Comallonga (7') 1 - 0
Joey Vrielynck (32') 2 - 0
Estanislau Tubau (77') 3 - 0
ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 3 - 0 ELEFANTES TAMILES Alineación oficial del equipo 'ELEFANTES TAMILES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 2 - 0 ELEFANTES TAMILES Alineación oficial del equipo 'ELEFANTES TAMILES' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ros'rock'n'roll

Goles Goles

 • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, Sergi Comallonga, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. rosrocknroll es posava per davant!
 • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ELEFANTES. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Joey Vrielynck la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del rosrocknroll es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 32.
 • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de rosrocknroll al minut 77, que va llançar ajustat al pal en Estanislau Tubau. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

 • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergi Comallonga va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
 • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Markel Itxasogoiena es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
 • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Javier Sánchez Cruz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
 • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 59 podia haver acabat en gol, però Ivan Tolkach va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
 • 234 Minuto 81 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Estanislau Tubau va fallar un penal al minut 81.

ELEFANTES TAMILES

Ocasiones Ocasiones

 • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ELEFANTES va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rafael Guereta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
 • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ELEFANTES, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Rafael Guereta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
 • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Botond Filyó va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ELEFANTES que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Luis Nieto de ELEFANTES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
 • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Luis Nieto de ELEFANTES va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".