3 Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ros'rock'n'roll (799099) - Al LoRo !!! (772631) » 654443899: T62/J4/IV

Liga 654443899 Información oficial sobre el partido 654443899 en Hattrick

07.03.2020 14:00:00
Liga: Temporada 62 / Jornada 4 / IV.27 (3450)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 3 - 0 Al LoRo !!! Alineación oficial del equipo 'Al LoRo !!!' en el partido
薛 (Xue) 庭烽 (Tingfeng) (47') 1 - 0
Francisco Bagazgoitia (50') 2 - 0
David Cíes (79') 3 - 0
ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 3 - 0 Al LoRo !!! Alineación oficial del equipo 'Al LoRo !!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 2 - 0 Al LoRo !!! Alineación oficial del equipo 'Al LoRo !!!' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ros'rock'n'roll

Goles Goles

 • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar 薛 (Xue) 庭烽 (Tingfeng), que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del rosrocknroll se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 47.
 • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan rosrocknroll va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Francisco Bagazgoitia des de dins de l'àrea.
 • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): rosrocknroll va augmentar la diferència quan David Cíes no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

 • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Valentín Monzón arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
 • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jorge Jolís va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 26 de joc.
 • 224 Minuto 31 (Ocasión de penalti): En Javier Sánchez Cruz va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 31, però el porter visitant Pablo Galdeano el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
 • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En David Cíes va fer al minut 41 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Francisco Bagazgoitia, enlluernat pel Sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Bagazgoitia de rosrocknroll es va guanyar la targeta groga merescudament.

Al LoRo !!!

Ocasiones Ocasiones

 • 206 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 4 minuts de joc, Michael Sägemühle semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
 • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de loritos, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Michael Sägemühle va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
 • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del loritos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Péter Fajó, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 72 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Jolís de loritos es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.
 • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a August Mikulić de loritos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.